BURRATA TURFMARKT

BURRATA TURFMARKT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 121 beoordelingen
29 mrt 2020 om 20:12 Sinds 8 juni 2019 klagen de klanten veelvuldig over de koude pizza's en ook de onze waren vanavond NIET warm! Waarom wordt deze langlopende klacht van zovele klanten genegeerd...?! Ook is er aanzienlijk meer topping op de pizza in het restaurant.
27 mrt 2020 om 23:34 Pizza was lekker maar koud
27 mrt 2020 om 21:48 We hebben heerlijk gegeten. De pizza’s waren weer top.
25 mrt 2020 om 23:32 De pizza’s waren erg lekker, helaas kwamen ze koud aan.
12 mrt 2020 om 22:54 Pizza ghiacciata,da buttare,immangiabile!
7 mrt 2020 om 20:20 Kwaliteit erg goed! Pizza’s waren vanwege de lange duur wel koud. Iets meer dan anderhalf uur moeten wachten! Bezorgtijd liep van 11 minuten terug naar 24..
3 mrt 2020 om 22:14 Pizza was echt koud. Koud. Nog nooit gehad
1 mrt 2020 om 21:14 Hele lekkere pizza. Heerlijke tiramisu. Erg behulpzaam en vriendelijk door de telefoon toen we een extra vraag voor het restaurant hadden..
29 feb 2020 om 20:37 Pizza was horribly cold!!! What a shame!!!
29 feb 2020 om 19:35 Ik heb wel eens een pizza punt gegeten uit de koelkast, die nog over was van de vorige avond, en die was warmer dan wat ik van Burata had ontvangen. Schandalig!
26 feb 2020 om 8:28 Bezorger was vriendelijk maar pizza was helemaal koud. Jammer want ik woon maar 3 minuten van het restaurant. Dat was dus slecht gepland. De pizza had een enorme klont burrata in het midden. Heb het zelf weer in de oven gedaan want het was niet te eten.
21 feb 2020 om 20:14 De pizza`s waren koud en verbrand, maar de bezorging was verder prima. Helaas hebben we veel van de pizza weg moeten gooien, en daarvoor zijn ze echt te duur.